NYHETER

Håll dig uppdaterad kring vad som händer hos oss!

 • Istappar på tak
  23.01.2024 - Takjour - specialist på tak
  Risk för istappar? Slå oss en signal!

  Under vinterhalvåret ökar risken för bildning av istappar på taken runt om i Stockholm. Dessa glittrande formationer kan förvisso vara vackra, men utgör samtidigt stora risker. Istappar kan fort växa i storlek och orsaka allvarliga skador på fordon, bostäder och till och med människor. För att undvika dessa potentiellt farliga situationer är det av yttersta vikt att fastighetsägare tar till de åtgärder som krävs för att förebygga och hantera istappar. Hur kan vi på Takjour hjälpa dig med problemet? Här går vi igenom allt som är värt att veta!

  Läs mer
 • Tak skottas av takjour
  10.11.2023 - Takjour - specialist på tak
  Gör dig redo för den första snön – vi kan snöskotta tak

  Med vintern i antågande är det dags för såväl villa- som fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att ta itu med en mycket viktig uppgift – snöskottning av tak. Att rensa bort is och snö från ditt tak handlar inte bara om att fastigheten ska förbli estetiskt tilltalande, det är också en nödvändig säkerhetsåtgärd som i allra högsta grad minimerar risken för olyckor. Vi på Takjour erbjuder omfattande lösningar för alla typer av skottningsbehov i Stockholmsområdet. Läs vidare för att ta reda på varför det är en god idé att investera i snöskottningstjänster för ditt tak, och varför du bör lägga arbetet i händerna på just vårt team.

  Läs mer
 • Taksäkerhet följs kontinuerligt av våra medarbetare på takjour
  10.10.2023 - Takjour - Specialist på tak
  Hur vi arbetar med taksäkerhet

  Ett säkert tak är en viktig grundsten för en trygg fastighet! Vi på Takjour arbetar därför omfattande med taksäkerhet i Stockholm, och erbjuder säkra och hållbara taklösningar för såväl fastighets- som villaägare. Med oss som partner kan du känna dig trygg i vetskapen att ditt tak förblir både snyggt och säkert år efter år, och att arbetet utförs enligt utlovad tidsram till ett bra pris. Fortsätt läsa och ta reda på vad du kan förvänta dig när du anlitar Takjour för installation av kompletta taksäkerhetssystem.

  Läs mer
 • Takmålning av Takjour till rött tak
  10.10.2023 - Takjour - Specialist på tak
  Vänta inte tills rosten syns – vi hjälper dig med takmålning

  Genom takmålning kan du förnya plåttaket på din villa eller fastighet – till en bråkdel av kostnaden för ett takbyte. Vi på Takjour har lång erfarenhet av att skydda plåttak från rostbildning, och genom åren har vi hjälpt såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar att förlänga livslängden på sina plåttak i Stockholm. Hur vet man egentligen att ett plåttak är i behov av målning, och hur går arbetet till? Vilka fördelar ger takmålning i det långa loppet? Här går vi igenom allt som är värt att veta!

  Läs mer
 • Takomläggning av rött tak
  19.09.2023 - Takjour - Specialist på tak
  Vi kan hjälpa dig med takomläggning

  Att äga en villa, fastighet eller ett fritidshus kommer med stort ansvar. Ett av flera viktiga ansvarsområden är att se efter takets skick. Att taket har god kvalitet är en grundförutsättning för ett starkt och välmående hus, eftersom det annars riskerar att drabbas av fuktskador och andra problem. Men hur vet man att det är dags för ett takbyte egentligen? Här går vi igenom vilka tecken du bör hålla utkik efter, och varför du bör anlita oss på Takjour för takomläggning i Stockholm.

  Läs mer
 • 16.09.2023 - Taksäkerhet i Stockholm
  Takmålning Norrmalm

  Utföranden: Takmålning, taksäkerhet, stuprör

  Läs mer
 • 16.09.2023 - Taksäkerhet i Stockholm
  Takmålning Norrmalm

  Utföranden: Taksäkerhet, takmålning, stuprör, takskottning

  Läs mer
 • 16.09.2023 - Taksäkerhet i Stockholm
  Takmålning Östermalm

  Utföranden: Stuprör, taksäkerhet, takmålning

  Läs mer
 • 16.09.2023 - Takmålning i Stockholm
  Takmålning Östermalm

  Utföranden: Taksäkerhet, takmålning, takskottning, stuprör

  Läs mer
 • 16.09.2023 - Takmålning i Stockholm
  Takmålning Södermalm

  Utförande: Takmålning, taksäkerhet

  Läs mer
 • 16.09.2023 - Takmålning i Stockholm
  Takmålning Södermalm

  Utföranden: Taksäkerhet, stuprör, takmålning

  Läs mer
 • 11.09.2023 - Takomläggning i Stockholm
  Takomläggning Lidingö

  Utföranden: Takomläggning, taskäkerhet, takmålning, stuprör, hängrännor

  Läs mer