Takskottning Stockholm

Vi håller ditt tak rent och säkert under vintern

Takskottning i Stockholm

Vi åtar oss alla sorters skottningsuppdrag på tak. På verkligt svåråtkomliga tak utnyttjar vi våra duktiga fasadklättrare för att nå alla delar av ert tak. I vår tjänst takskottning i Stockholm utförs uppdraget av utbildade takskottare som på ett säkert sätt eliminerar rasrisken. Vi erbjuder även skottning av gångar, uppfarter och parkeringsplatser. Vi erbjuder takskottning i hela Stockholm men även i kommuner i närheten.

Säkert för skottare, boende och gående på vägen

Vi vidtar alla säkerhetsåtgärder som krävs för att utföra ett säkert jobb

Våra takskottare har all utbildning och erfarenhet som krävs och vi arbetar alltid med den bästa säkerhetsutrustningen. Du slipper oroa dig för livsfarlig missriktad snö och is medan vi arbetar. Vid takskottning finns alltid minst en vakt på gatan med reflexväst, skyddshjälm och visselpipa för att kunna avbryta och påbörja skottningen på ett säkert sätt.

Vi har mer än 200 takskottare till våra kunders tjänst

Fullt utrustade med spadar, reflexvästar och fallskydd – allt som krävs för att utföra ett snabbt och säkert arbete. Vi använder slodor och presenningar för snabb och skonsam bortforsling av snö på större ytor.

Rätt redskap för alla typer av uppdrag

Vi använder endast spadar i hårdplast och för att spräcka is utnyttjar vi gummiklubbor och tar sedan bort isblocken för hand – allt för att minimera risken för skador på ditt tak. Vi utnyttjar skylift på 27-30 lpm för att nå svåra ytor. För riktigt utmanande uppdrag har vi egna certifierade fasadklättrare. På så sätt slipper vi störa boendemiljön kring er fastighet med ställningar eller skylift. Våra klättrare är försäkrade med Rope Acess-försäkring för klättringsarbete.

Trygg i vinter med snöskottningsavtal

För att få takskottning i Stockholm till det bästa priset så är det bästa för er att teckna ett snöskottningsavtal med oss för er fastighet så kan ni tryggt möta ett nytt snökaos i vinter. Med ett snöskottningsavtal betalar ni ett lägre timpris och blir en prioriterad kund hos oss på Takjour.

Välj mellan två avtalsformer:

1. Avropsavtal

Du ringer oss vid behov så skottar vi inom 24 timmar. Vi bär fullt ansvar för eventuella skador på personer och/eller egendom under tiden vi utför arbetet på ert tak.

2. Bevakningsavtal

Vi bevakar och skottar vid behov med beredskap att rycka ut dygnet runt. Vi bär fullt ansvar för alla skador på personer och/eller egendom under hela avtalsperioden.

ALLTID FASTA PRISER MED BRA GARANTIER

Kontakta oss för en kostnadsfri offert