Takomläggning Stockholm

Vi är ditt självklara val av takläggare

Takomläggning i Stockholm

Vi byter tak, lägger nytt och lägger om tak i alla material. Allt från plåttak till tegelpannor, papp och koppar. När vi arbetar med takomläggning i Stockholm är inget projekt för stort eller för litet.

Takläggare som utför takarbeten med stor erfarenhet

Våra takläggare gör alltid det bästa jobbet. Vi på Takjour hjälper allt från privatperson eller företag, en bostadsrättsförening eller är du en förvaltare utav fastigheter som behöver hjälp med takrenovering? Vi hjälper er med ert takarbete!

Vi använder oss utav de bästa leverantörerna utav material så att ni alltid ska känna er trygga med arbetet.

Takomläggning pris

Vi kan erbjuda er takläggning i olika prisklasser. Vi kommer ut till er och gör en första inspektion utan kostnad. Ni får alltid en gratis offert utav oss.

Vi kan även erbjuda er många olika tillval till ert takprojekt. Vi kan kolla på ert undertak, vi erbjuder takmålning, vi har många olika lösningar på taksäkerhet såsom takstegar, snörasskydd, fallskydd, stegar och räcken. Vi kan även skotta ert tak vid behov.

Byta tak Stockholm

Så ska ni byta tak i vår eller sommar? Vänta inte med att kontakta oss. Vi kommer ut till er redan idag och lämnar alltid en kostandsfri offert på jobbet. Allt från papptak, shingel, plåt till betongplattor/tegel.

ALLTID FASTA PRISER MED BRA GARANTIER

Kontakta oss för en kostnadsfri offert