Takmålning Stockholm

Målning med bra färg för ett hållbart resultat

Takmålning i Stockholm

När det kommer till takmålning i Stockholm så kan du med gott samvete känna dig trygg med oss på Takjour. Vi har hjälpt många företag, Brf, förvaltare och privatpersoner med att måla om sitt plåttak. Vi håller alltid en bra kontakt med er som beställare och vi håller alltid rent och snyggt efter oss. Vårt metodiska sätt att arbeta med att måla om ert tak har visat sig vara ett mycket effektivt sätt för att undvika och förhindra att rost och skador på taket uppstår. Detta gör automatiskt att ni bevarar och förlänger takets livslängd betydligt. Därför är det jätte viktigt att agera så fort ett plåttaks skyddsfärg börjar flagna. 

Att vara noggrann och använda sig utav rätt metoder när man målar om plåttaket är A & O, annars riskerar färgen att börja lossna igen minst lika fort. Därför så rekommendera vi på Takjour våra kunder att alltid låta oss högtryckstvätta taket med minst 500 bar. (Självklart är allt beroende på takets kondition, färgsystem och skick) Men med ett tryck på mellan 500-900 bar så får man bort all lös färg och då maximerar man resultatet av takmålningen. Vi är takmålare i Stockholm som hjälper dig gärna! Vi utgår från Årsta. 

Måla tak med bra färger för både väder och miljö

Takjour använder moderna tvåkomponentsfärger, speciellt framtagna för att tåla det hårda nordiska klimatet. Våra färger kan appliceras vid låga temperaturer och i svåra väderleksförhållanden för att förlänga målningssäsongen. Utmärkt resultat på allt från stål till zink och industriellt målade ytor.

Rengöring av en proffsig takmålare

Grundlig rengöring ger bästa resultat. En grundlig rengöring är avgörande för att färgen ska fästa på underlaget. Traditionell högtryckstvätt med 180 bars tryck har visat sig vara otillräckligt. Takjour använder därför aggregat mellan 500 och 900 bar och värmer vatnnet till minst 90 grader för att säkerställa god rengöring.

Måla Plåttak

Hur man skyddar sitt plåtttak från att rosta är enkelt. När skyddsfärgen börjar flagna eller på annat sätt är nedbrutet så är det dags att måla om sitt plåttak. Rostangrepp bryter ner takplåt, vilket i slutändan mer än ofta leder till vattenskador i och med det också stora kostnader.

ALLTID FASTA PRISER MED BRA GARANTIER

Kontakta oss för en kostnadsfri offert