Fönstermålning

Målning med bra färg för ett hållbart resultat

Fönstermålning - Autkoriserat fönstermåleri

Takjour AB är ett auktoriserat fönstermåleri med lång erfarenhet inom fönstermålning och renovering av fönster. Vi renoverar och målar fönster på alla typer av fastigheter.  Vi skrapning och slipning, kittning, oljning, målning och tätning av dina fönster. Finns det rötskador byter vi ut hela eller delar av fönsterkarmarna. 

Att renovera och måla om fönster istället för att köpa nya är i de flesta fall bättre för både miljön och plånboken. Gamla klassiska träfönster är tillverkade i mycket bra virke och håller sig fräscha i många år efter en korrekt utförd renovering.

Fönstermålning i Stockholm

Börjar dina fönster se lite gamla och slitna ut? Vi hjälper gärna till med fönstermålning i Stockholm med omnejd. Oavsett om det gäller din bostad, fritidshus eller en kommersiell lokal. Träfönster håller ofta god kvalitet, särskilt på lite äldre hus. Genom att slipa och måla om fönstrena ger man dem inte bara ett nytt och fräscht utseende utan även ett förnyat skalskydd och förmåga att stå emot väder, vind och temperatursvängningar. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Professionella målare med stor vana av att måla fönster och dörrar

Väljer du oss för att måla dina fönster ser vi till att de både blir estetiskt tilltalande samt att de kittas om i syfte att bli tätare. Vi har lång vana av fönstermålning och vi arbetar alltid metodiskt i syfte att påverka din vardag så lite som möjligt.

Dörrar är även det något som vi specialiserat oss på att måla. Detta gäller för såväl inner- som ytterdörrar. Ny färg på en äldre dörr kan skapa ett helt nytt uttryck och här finns egentligen inga begränsningar vad gäller färger:

Professionell fönstermålning i Stockholm

Fönstermålning ställer höga krav på ett professionellt utförande vid grundarbetet. Dels så måste man säkerställa fuktkvoten i träet ligger på rätt nivå så att kittning och målning kan ske utan problem. Dels så handlar det även om att täta igen att sprickor och att slipa fram en jämn yta för färgen att fästa på.

ALLTID FASTA PRISER MED BRA GARANTIER

Kontakta oss för en kostnadsfri offert