FASADARBETEN

Vi utför allt arbete för din fasad såsom fasadrenovering, fasadbyte, målning, fasadputs & murning

Din fasadentreprenör i Stockholm

Alla fasader och hus är annorlunda och har olika förutsättningar. Vi utför en kostnadsfri konsultation och tillsammans lägger vi upp en plan för just era behov. Vi har lång erfarenhet av fasadmåleri. fasadputs och fasadtvätt av hus, bostadsrättsföreningar och industrifastigheter. All vår personal har den behörighet som krävs och vi arbetar alltid med de bästa leverantörerna av material. Takjour finns till ert förfogande om ni skulle behöva hjälp med er fasad. Vi arbetar i hela Stockholm. Kontakta oss så kommer vi ut till er redan idag för en kostnadsfri offert.

Fasadrenovering i Stockholm

Hos Takjour AB utför vi fasadrenovering och murning på hus, byggnader och fastigheter. Det kan handla om fasadbyte eller fasadrenovering i Stockholm. Våra murare ser alltid till att använda material och planer av kvalitet och erbjuder murning och fasadrenovering i Stockholm med omnejd. Rådfråga oss gärna så hjälper vi till med att se till så att du ska bli så nöjd som möjligt med din fasadrenovering. Vi utgår ifrån att använda oss av högsta kvalitet och säkerställer alltid att du ska bli nöjd.

 

Lång erfarenhet inom fasadputs

Vi är experter inom Fasadputs och utför våra tjänster inom Stockholm området med omnejd. Idag kan våra erfarna medarbetare och samarbetspartners ta hand om er fasad, om det är dags för en renovering eller byte. Med erfarenhet, noggrannhet och varsamhet kan vi renovera fasader som varar länge. Naturens påfrestningar kan bryta ned fasaden på byggnader och fastigheter, därför är det essentiellt att kontrollera fasaden titt som tätt.

 

Experter inom fasadmålning

Våra experter inom fasadmålning tar hand om hela projektet från start till mål. Fasadmålning kan piffa upp fastigheten och samtidigt öka bostadsvärdet. Våra fasadmålare har lång erfarenhet inom målning och kommer slutföra projektet med kvalitet och hållbarhet i huvudfokus. Ta kontakt med oss enkelt över telefon, email eller via kontaktformuläret.

ALLTID FASTA PRISER MED BRA GARANTIER

Kontakta oss för en kostnadsfri offert