Hitta oss

Virebergsvägen 20
169 30 Solna

Kontakta oss redan idag för er förfrågan. Har ni allmänna funderingar så går det jätte bra att kontakta oss på Takjour. Vi erbjuder er alltid en gratis offert på ert projekt. Vi strävar efter ett gott samarbete med era önskemål i centrum. Vi försöker alltid att svara så fort det går. När det är högsäsong så kan det ibland ta lite längre tid att svara på email. Det går även bra att ringa oss när som helst om det är ett mer brådskande ärende.Följ oss även på sociala medier t.ex. Facebook eller Instagram för att följa våra arbeten i bilder. Vi försöker hela tiden lägga upp bilder och text med våra jobb som vi gör. Det går även bra att gå in på vår sida på Reco.se och läsa om kunders kommentarer. Lämna även en egen kommentar om ni är nöjda med vårt arbete.

Takjour, Vi gör allt för ert tak och fasad! Vi arbetar i hela Stockholm. Takmålning, Takomläggning, Taksäkerhet, Takskottning, Takpannor, Vi har de bästa takläggare i hela Stockholm och arbetar alltid med de bästa materialen och utrustningen.

Takjour.se | 08-428 711 74 | info@takjour.se | Vi innehar F-skattesedel | Vi skottar efter SkottaSäkerts licensieringsprojekt | Vi innehar alla viktiga certifikat

Takjour Entreprenad AB

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

    Virebergsvägen 20
    169 30 Solna

    © Takjour Entreprenad 2017