VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder en mängd olika tjänster för ditt tak. Alltid fasta priser med bra garantier.

Beställ kostnadsfri offert
Takomläggning
Takskottning Snö Stockholm

TAK & SNÖSKOTTNING

Vi åtar oss alla sorters skottningsuppdrag på tak. På verkligt svåråtkomliga tak utnyttjar vi fasadklättrare för att nå alla delar. Allt arbete utförs av utbildade takskottare som på ett säkert sätt eliminerar rasrisken. Vi erbjuder även skottning av gångar, uppfarter och parkeringsplatser.

Vi har olika typer av snöskottningsavtal för din fastighet.

Läs mer

ISTAPPAR

Våra riskförebyggande tjänster inom istappsröjning innebär att vi på ett säkert sätt avlägsnar istappar från ert tak för att undvika risken att de faller ner på fotängare eller parkerade fordon.

Läs mer
istappar tak
farliga istappar stockholm
Takstegar Stockholm
Snörasskydd Stockholm

TAKSÄKERHET

Snörasskydd, gångbryggor, takstegar och plattformar är alla säkerhetsanordningar som vi kan erbjuda er fastighet för bästa möjliga säkerhet. Vi säkerställer att just ert tak har det skydd som lagen kräver.

Läs mer

TAKOMLÄGGNING

Vi åtar oss alla typer av takomläggningsarbeten. Allt från papptak, shingel, plåt och betong/tegelplattor. Vi jobbar med de bästa leverantörerna av material.

Läs mer
takomläggning plåt tegel papp
Takomläggning Tegelpannor
takmålning plåt Stockholm
Takmålning

TAKMÅLNING

Bra färger för både väder och miljö. Vi på Takjour använder oss av moderna tvåkomponentsfärger. Dessa är speciellt framtagna för att tåla det hårda nordiska klimatet. Våra färger kan appliceras vid låga temperaturer och i svåra väderleksförhållanden för att förlänga målningssäsongen. Utmärkt resultat på allt från stål till zink och industriellt målade ytor.

Läs mer

FASAD

Att måla om fasaden kräver en gedigen kunskap om allt från val av färg samt planering av ett sådant stort jobb. Vi har erfarenhet från flertalet fasadmålningar i hela Stockholm.

Läs mer
Fasadtvätt Stockholm
fasadmålning Stockholm
hängrännor
Stuprör Stockholm

STUP & HÄNGRÄNNOR

Varje vinter står fastighetsägare och bostadsrättsföreningar handfallna inför de problem som kylan har orsakat fastigheten. En kall vinter kan leda till allt från fallande istappar och is-sprängningar till sönderfrusna tak och stuprör. Vi kan erbjuda er ett komplett sortiment av värme-kabelprodukter från en av marknadens bästa leverantörer SMC (Stockholms Maskin Central) vilket grundar för mycket god kvalitet.

Läs mer

SERVICEAVTAL

Ditt tak utsätts konstant för väder och vind, vilket medför slitage och risk för skador. När det fryser på vintern kan stuprör och rännor sprängas sönder, vilket kan medföra att väta hamnar på fasader med vattenskador som resultat. Med ett regelbundet underhåll kan taket skyddas och få längre livstid.

Läs mer
Takservice Stockholm

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Virebergsvägen 20
169 30 Solna