Takläggare

TAKJOUR DITT SJÄLVKLARA VAL AV TAKLÄGGARE I STOCKHOLM

Vi byter tak, lägger nytt och lägger om tak i alla material. Allt från plåttak till tegelpannor, papp och koppar. Inget projekt är för oss för stort eller för litet. Våra takläggare gör alltid det bästa jobbet. Vi på Takjour hjälper allt från privatperson eller företag, en bostadsrättsförening eller är du en förvaltare utav fastigheter som behöver hjälp med takrenovering? Vi hjälper er med ert takarbete!

Vi använder oss utav de bästa leverantörerna utav material så att ni alltid ska känna er trygga med arbetet. Vi kan erbjuda er takläggning i olika prisklasser. Vi kommer ut till er och gör en första inspektion utan kostnad. Ni får alltid en gratis offert utav oss.

Vi kan även erbjuda er många olika tillval till ert takprojekt. Vi kan kolla på ert undertak, vi erbjuder takmålning, vi har många olika lösningar på taksäkerhet såsom takstegar, snörasskydd, fallskydd, stegar och räcken. Vi kan även skotta ert tak vid behov.

Så ska ni byta tak i vår eller sommar? Vänta inte med att kontakta oss. Vi kommer ut till er redan idag och ger er alltid en kostandsfri offert på jobbet.

Allt från papptak, shingel, plåt till betongplattor/tegel

Hämta fler

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Virebergsvägen 20
169 30 Solna