Om Oss

Takjour erbjuder ett komplett utbud av takentreprenadtjänster.

Beställ kostnadsfri offert
takjourentreprenad

Takjour erbjuder ett komplett utbud av takentreprenadtjänster. Vi hjälper fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltare med takmålning, takomläggning, taksäkerhet, takskottning, även fasadarbeten och mycket annat som rör våra kunders tak och fasad

 

Även komplicerade uppdrag

Vi åtar oss allt från enkla till mycket komplicerade uppdrag. Våra heltidsanställda klättrare kan utföra uppdrag som montering av stuprör på innergårdar och andra platser där skylift inte kommer åt. Vi kan därför utföra våra arbeten snabbare, med mindre störningar för de boende samt utan extra kostnader för byggnadsställningar.

Dokumenterad kvalitetskontroll

Vi använder bara de bästa verktygen och materialen. Vi arbetar löpande med dokumenterad kvalitetskontroll för att kunna leverera god kvalitet. Vårt mål är att alltid genomföra våra åtaganden snabbt och rent med minimal nedsmutsning och störningar för de boende.

Miljömål – en självklarhet

Att skräp sorteras och körs ut till en auktoriserad återvinningsstation ser vi som en självklarhet. Vi använder så miljövänliga produkter som möjligt utan att tumma på kvaliteten.

Arbetsmiljö

Vi arbetar alltid med säkerhetsprogram som bland annat innefattar en arbetsmiljöplan. Vår personal har lång erfarenhet av takarbeten och arbetar med den bästa säkerhetsutrustningen. Vi ser också till att hålla rent och minimera störningen för människor som vistas där vi arbetar.

Rätt läge

Vi finns i perfekt läge på Virebergsvägen 20 i Solna och kan snabbt stå till ditt förfogande om behov skulle uppstå. Vi har kunder i hela Stockholm med omnejd.

Övrigt

Vi är ansvarsförsäkrade i försäkringsbolaget Svedea upp till 10 miljoner kronor.

Företaget innehar F-Skattsedel

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Virebergsvägen 20
169 30 Solna

© Takjour Entreprenad 2017